Over ons

VM Building Solutions is marktleider in EPDM-dakbedekking in België, grootdistributeur isolatie en bouwspecialiteiten en vormt tegelijkertijd het Europees distributieplatform voor producten EPDM-rubber van het Amerikaanse Carlisle Construction Materials.
Bezoek onze website vmbuildingsolutions.be

VM Building Solutions

VM Building Solutions heeft zijn sporen verdiend als invoerder van EPDM voor dak- en waterdichtingen. Als marktleider in België is VM Building Solutions uitgegroeid tot een volwaardige partner van bouwheren, architecten en dakdekkers, en gerenommeerd voor zijn totaalservice. Dankzij de 45 jaar ervaring, een constante aandacht voor kwaliteit en een sterke wil om voortdurend te vernieuwen, heeft VM Building Solutions een unieke knowhow verworven en fungeert als Europees distributieplatform van Carlisle-EPDM-rubber.

Carlisle

Jaarlijks produceert onze moederfirma en wereldmarktleider, Carlisle Construction Materials Inc., meer dan 100 miljoen m² high-performance waterdichtingsmembranen. Al jaren plaatsen onze erkende dakdekkers hoogwaardige EPDM-rubberen dakbedekkingen. De levensduur van onze dakbedekkingen wordt, mede door externe onderzoeksrapporten, geschat op 50 jaar en meer.

Puurs

VM Building Solutions promoot en verdeelt bouwspecialiteiten van Europese marktleiders en diverse binnen- en buitenlandse fabrikanten naar professionele handelaars in Europa. Door haar vertrouwensrelatie met partners-producenten, kan VM Building Solutions een ruim assortiment bouwspecialiteiten aanbieden: van isolatie, dakproducten, PVC tot binnen- en buitenafwerking. Dankzij de opslagcapaciteit, het grote aanbod stockproducten en de logistieke ondersteuning worden klanten snel beleverd. Het verkoopsteam wordt continu bijgeschoold waardoor ze dagelijks klaar staan met advies en informatie over het productassortiment.

Deinze

VM Building Solutions verdeelt complete waterdichtingssystemen in EPDM dakrubber, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Van dampschermen voor een luchtdichte opbouw, over de meest geschikte isolatie, tot correct geplaatste dakbanen. Dakwerkers worden opgeleid in onze erkende opleidingscentra, technische medewerkers bieden ondersteuning aan op de werf. Na oplevering van een bouwproject worden controles van de werken uitgevoerd en bevestigen onze uitgeschreven certificaten waterdichte garanties! VM Building Solutions zorgt voor een harmonie tussen het juiste technische product en de vakkennis van de dakwerker, in samenspraak met de architect en bouwheer!
VM Building Solutions EPDM dakrubber, voor een waterdichte toekomst, 50 jaar en langer!

VM Building Solutions promoot het gebruik van milieuvriendelijke materialen, zowel in nieuwbouw als renovatie.